ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% - ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%
Η έκπτωση ισχύει για κάθε αγορά!!!

Γκαράζ - Σετ Παιχνιδιού

Γκαράζ - Σετ Παιχνιδιού
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Hot Wheels Star Wars Διαστημικός Σταθμός - 3 Σχέδια Mattel (DYH37)

Τα παιδιά θα λατρέψουν να ζουν ξανά ιστορικές μάχες ανάμεσα στις φωτεινές και σκοτεινές πλευρές του διαστήματος μέσα από συναρπαστικά σετ παιχνιδιού που θα τεστάρουν τις ικανότητες και τον συγχρονισμό τους! Το καθένα περιλαμβάνει ένα διαστημόπλοιο Hot Wheels® Star Wars™ βασισμένο στη νέα ταινία Star Wars “Rogue 1“ με το οποίο μπορούν να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες από την ταινία Star Wars™. Ο διαστημικός σταθμός λειτουργεί με τα διαστημόπλοια Star Wars των Hot Wheels®.ΠΡΟΣΟΧΗ! Π..

Κωδικός : 8016651 Εν. Κωδικός : DYH37

Hot Wheels Stunt Garage Play Set (GNL70)

Tριώροφη πίστα που διαθέτει γκαράζ με ασανσέρ χωρητικότητας 20 αυτοκινήτων.Διαστάσεις Μ:40.64 x Π:7.62 x Υ:35.56 εκ...

Κωδικός : 8015771 Εν. Κωδικός : GNL70

Matchbox Μεγάλα Σετ Δράσης Πυροσβεστικός Σταθμός (HBD76/HBD74)

Κάθε σετ της σειράς Matchbox™ Action Drivers™ προσφέρει στα παιδιά ρεαλιστικές περιπέτειες που αποκαλύπτουν τον ήρωα που κρύβεται μέσα τους. Τα παιδιά ελέγχουν τη δράση μέσω πολλαπλών περιοχών παιχνιδιού καθώς ανοίγουν πύλες και ενεργοποιούν φώτα, ήχους και άλλα χαρακτηριστικά ωθώντας το συμπεριλαμβανόμενο όχημα Matchbox ™ κλίμακας 1:64 γύρω από το σετ.Εύκολοι σύνδεσμοι σε κάθε γωνία επιτρέπουν σε αυτά τα σετ να συνδέονται μεταξύ τους καθώς και με σετ Hot Wheels™ City.(Επιπλέον σετ πωλούνται ξεχ..

Κωδικός : 8044977 Εν. Κωδικός : HBD76

Matchbox Eργοτάξιο Σετ Παιχνιδιού (FWV08)

Ρεαλιστικά σετ δράσης που εμπνέουν τη φαντασία των παιδιών και πολλές ιστορίες! Γκρεμίστε ολόκληρο το κτίριο και χτίστε το ξανά ώστε να φαίνεται ολοκαίνουργιο με το Εργοτάξιο Matchbox™. Περιλαμβάνει έναν γερανό και μια μπάλα κατεδάφισης για την ανατροπή του τριώροφου κτιρίου και του χώρου στάθμευσης. Ο γερανός έχει επίσης μία δαγκάνα που πιάνει και μετακινεί υλικά για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση. Περιλαμβάνει δύο οχήματα Matchbox ™ και είναι συμβατό με άλλα οχήματα κλίμακας 1:64 και οχήματα Wo..

Κωδικός : 8014951 Εν. Κωδικός : FWV08

Cars 3 Γκαράζ Piston Cup Mattel (FWL70)

Τρέξτε στο Κύπελλο Piston Γκαράζ και ζήστε αγαπημένες στιγμές από την ταινία Αυτοκίνητα της Disney Pixar!Δύο επίπεδα, ασανσέρ που λειτουργεί, σταθμός σέρβις, πολλές περιοχές παιχνιδιού, ρεαλιστικές λεπτομέρειες από την ταινία και ένας Κεραυνός Μακουίν αυτοκινητάκι κλίμακας 1:55, θα σας χαρίσουν απίθανες στιγμές αγωνιστικής δράσης. Το Γκαράζ συνδέεται με άλλα σετ παιχνιδιού της σειράς για ακόμα περισσότερες ώρες παιχνιδιού...

Κωδικός : 8035032 Εν. Κωδικός : FWL70