Χονδρική πώληση, Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες!! Εγγραφή Για αγορές ανω των 500€ + ΦΠΑ έκπτωση 10% - μεταφορική από θεσσαλονίκη +23210 98810 Χονδρική πώληση, Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες!! Εγγραφή Για αγορές ανω των 500€ + ΦΠΑ έκπτωση 10% - μεταφορική από θεσσαλονίκη +23210 98810

Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο gramtoys.gr, το κορυφαίο B2B eshop στην Ελλάδα για παιχνίδια, σχολικά είδη, βρεφικά προϊόντα, είδη πάρτι, καλοκαιρινά και τουριστικά είδη, καθώς και πολλά άλλα! Από το 1969, η εταιρεία Δ Γραμματικής & Σία ΟΕ είναι πίσω από τη δημιουργία και την ανάπτυξη του καταστήματος cash & carry GRAMTOYS. Εκτός από το φυσικό μας κατάστημα, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο, σύγχρονο eshop για να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας.

Εδώ στην GRAMTOYS, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας. Συνεργαζόμαστε στενά με προμηθευτές για να φέρουμε στην αγορά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.

Είμαστε περήφανοι για την εμπειρία μας στις εισαγωγές και το εμπόριο παιχνιδιών, σχολικών ειδών, βρεφικών ειδών, οικιακών και εποχιακών προϊόντων. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο 2100τ.μ., μόλις 45 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη, στο 6ο χλμ. Σερρών Θεσσαλονίκης. Ο χώρος μας είναι οργανωμένος και εύκολα προσβάσιμος, επιτρέποντας στους πελάτες μας να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από το κατάστημά μας.

Στη GRAMTOYS, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των συνεργατών μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας και στην ανάπτυξη στενών σχέσεων με τους πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τη GRAMTOYS και τα προϊόντα μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για την επιχείρησή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις ή απορίες. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να κάνουμε τη συνεργασία μας επιτυχημένη.

 

 

Η επιχείρηση Δ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία».

© Copyright 2024 - gramtoys.gr All rights reserved
Running on Wefia - Created by Idees Digital Agency idees-digital-agency
back-top