Χονδρική πώληση, Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες!! Εγγραφή Για αγορές ανω των 500€ + ΦΠΑ έκπτωση 10% - μεταφορική από θεσσαλονίκη +23210 98810 Χονδρική πώληση, Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες!! Εγγραφή Για αγορές ανω των 500€ + ΦΠΑ έκπτωση 10% - μεταφορική από θεσσαλονίκη +23210 98810

Τρόποι αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Μόλις προσθέσετε προϊόντα στο καλάθι σας και αφού μεταβείτε στο ΤΑΜΕΙΟ θα δείτε πεδίο ΣΥΝΗΘΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ όπου υπάρχουν αποθηκευμένες οι μεταφορικές εταιρίες που έχουν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες παραγγελίες. Εφόσον είστε καινούργιος πελάτης ή δεν υπάρχουν αποθηκευμένοι μεταφορείς παρακαλούμε να συμπληρώσετε στο πεδίο ΝΕΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρίας μέσω της οποίας θέλετε να πραγματοποιηθεί η αποστολή.

Οδηγός παράδοσης

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ξεκινάει η διαδικασία αποστολής της ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  1. Η παραγγελία σας εκκρεμή μέχρι να επιβεβαιώσει το Λογιστήριό μας την πληρωμή σας (συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών) μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
  2. Γίνεται η συλλογή των προϊόντων σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μετά της 12:00μμ η πρώτη ημέρα αναμονής της παραγγελίας σας θεωρείται η επόμενη εργάσιμη). Αν τα προϊόντα σας είναι εκτός εποχής, τότε η συλλογή τους έχει μια παραπάνω καθυστέρηση συνολικής έκτασης 1-4 εργάσιμες ημέρες. Τέλος, για τα βρεφικά προϊόντα, τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα -κατόπιν παραγγελίας - μπορεί η συλλογή τους να καθυστερήσει έως και 2 εβδομάδες.
  3. Μόλις τα προϊόντα είναι έτοιμα πακεταρισμένα, είναι η σειρά της μεταφορικής να τα παραλάβει από εμάς και να τα παραδόσει σε εσάς.

Άμεση παραλαβή από τα καταστήματά μας

Μέσα από το E-shop μας, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας και να παραλάβετε άμεσα από κάποιο από τα καταστήματά μας:

Για τις παραγγελίες αυτές απαιτείται πληρωμή στην τράπεζα είτε με Τραπεζική Κατάθεση είτε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

Οδηγός επιλογής προϊόντων

Υπάρχουν ενεργοί κωδικοί, οι οποίοι έχουν ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να διευκρινίσετε στα σχόλια ποιο σχέδιο/χρώμα επιθυμείτε και από ποιον κωδικό. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιλογή θα γίνεται τυχαία.

Όσον αφορά τα νούμερα των αποκριάτικων στολών, ο πίνακας είναι κατά προσέγγιση και αναφέρεται στο Μ.Ο. των παιδιών-βρεφών.

Στο τέλος, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια αν επιθυμείτε Συσκευασία Δώρου, ώστε να έρθουν τα δωράκια σας όμορφα τυλιγμένα έτοιμα για τις πιο χαρούμενες εκπλήξεις.

© Copyright 2024 - gramtoys.gr All rights reserved
Running on Wefia - Created by Idees Digital Agency idees-digital-agency
back-top