ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% - ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%
Η έκπτωση ισχύει για κάθε αγορά!!!

Μουσικά

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Fisher Price Μαράκες Mattel (BLT33)

Ιδανικό μέγεθος για τα μικρά χεράκια των μωρών που πιάνουν και κουνούν τις μαράκες.Ιδανικό μέγεθος για μικρά χεράκιαΠολύχρωμες χάντρεςΉχοι κουδουνίστραςΜαλακά πομ-πομΑναπτύσσουν τις αισθήσεις και τον έλεγχο του σώματος του μωρού3+ Μηνών..

Κωδικός : 8016557 Εν. Κωδικός : BLT33

Fisher Price Ηλεκτρονικό Ξυλόφωνο (BLT38)

Fisher Price Ηλεκτρονικό Ξυλόφωνο (BLT38).Ένα ξυλόφωνο ιδανικό για μικρά χεράκια με μουσική και φώτα σε κάθε πλήκτρο (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο), αλλά και με διακόπτη για να μπορεί το μωρό να ενεργοποιεί μουσική και φώτα με ένα απλό χτύπημα. Με καμπυλωτή βάση για να κουνιέται ελαφρώς. Το μωρό πατάει τα πλήκτρα για να ενεργοποιεί μελωδίες και εκείνα φωτίζονται και αναβοσβήνουν καθώς παίζει η μουσική. Τουλάχιστον 4 μελωδίες και 2 τρόποι λειτουργίας.Απαιτούνται 3 AA μπαταρίες.Περιλαμβάνο..

Κωδικός : 8016542 Εν. Κωδικός : BLT38

Fisher Price Laugh & Learn Εκπαιδευτικό Πιάνο Με Φώτα (GFV21)

Με τέσσερις τρόπους παιχνιδιού, το Πιανάκι της Fisher-Price® κρατάει το μωρό σας απασχολημένο “συνθέτοντας“ μελωδίες. Καθώς, το μωρό σας πατάει τα πλήκτρα του πιάνου, ανταμείβεται είτε με μουσικές νότες και διασκεδαστικούς ήχους ζώων είτε με χαρούμενα τραγουδάκια και φράσεις για χρώματα, αριθμούς και σχήματα!Και μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας όπου κι αν πάτε! Εκεί όπου η ανάπτυξη συναντά το παιχνίδι.- Μάθηση: Χαρούμενα τραγουδάκια και φράσεις παρουσιάζουν στο μικρό σας το ..

Κωδικός : 8034985 Εν. Κωδικός : GFV21

Little Tikes Μεταλλόφωνο (GPHLT00011/GR)

Ήρθε η ώρα να μάθει εύκολα μουσική διασκεδάζοντας!Μεταλλόφωνο με 8 πολύχρωμα πλήκτρα και παρτιτούρες και στικ συνδεδεμένο με κορδόνι για να μη χάνεται.Ροδάκια για εύκολη μεταφορά.Ανθεκτικά υλικά και στρογγυλεμένες γωνίες για μέγιστη ασφάλεια...

Κωδικός : 8009877 Εν. Κωδικός : GPHLT00011/GR