ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% - ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%
Η έκπτωση ισχύει για κάθε αγορά!!!

Τρένα

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Fisher-Price Thomas And Friends Τόμας Το Τρενάκι Safari (GLK61/GLK62)

Fisher-Price Thomas And Friends Τόμας Το Τρενάκι Safari (GLK61/GLK62)..

Κωδικός : 8040977 Εν. Κωδικός : GLK62

Fisher-Price Thomas And Friends Τόμας Το Τρενάκι Safari Percy (GLK61/GLK63)

Τα πράγματα έχουν αγριέψει στο Νησί Σόντορ! Τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας ξαναζούν τις αγαπημένες τους στιγμές από τον Τόμας το Τρενάκι με αυτά τα συρόμενα τρενάκια με θέμα τα ζώα από τη Fisher-Price! Όταν τα ζώα δραπετεύουν, ο Τόμας και οι φίλοι του φαντάζονται ότι και οι ίδιοι είναι άγρια ζώα.Κάθε τρενάκι είναι διακοσμημένο με διαφορετικά ζωάκια: πιθηκάκια, πάντα, ελέφαντες και άλλα! Σπρώξτε τα τρενάκια και στείλτε τον Τόμας, τον Πέρσι, τη Νία και τον Τόμπι σε συναρπαστικές περιπέτειες, χρ..

Κωδικός : 8040978 Εν. Κωδικός : GLK63

Fisher Price Thomas Περιπέτεια Στην Αφρική (GJX83)

Tα παιδάκια προσχολικής ηλικίας μπορούν να αναπαραστήσουν τις απίθανες σκηνές δράσης που ζει ο Τόμας στο ταξίδι του στην Αφρική, στην ταινία: Μεγάλος Κόσμος! Big Adventures! με αυτό το σετ παιχνιδιού TrackMaster. Τα παιδιά μπορούν να σπρώξουν το τρενάκι γύρω από τις ράγες και να προσπαθήσουν να αποφύγουν το μαϊμουδάκι και να περάσουν από τους φοίνικες. Το τρενάκι και οι ράγες είναι συμβατά με τα σετ και τα τρενάκια TrackMaster, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να δημιουργήσουν αμέτρητες περιπέτειε..

Κωδικός : 8008138 Εν. Κωδικός : GJX83

Thomas Μηχανοκίνητο Τρένο Με Βαγόνι- Emily Fisher Price (CDB69/BMK87)

Τα μηχανοκίνητα τρενάκια με βαγόνι TrackMaster οδηγούν τον Τόμας και τους φίλους του με μεγαλύτερες ταχύτητες, σε μεγαλύτερα ύψη και συναρπαστικότερες περιπέτειες! Γυρίστε τον διακόπτη για να δείτε το τρενάκι να τρέχει σε μία απίθανη διαδρομή! Με το αποσπώμενο φορτίο του το τρενάκι αυτό είναι η τέλεια προσθήκη στη μηχανοκίνητη συλλογή τρένων σας TrackMaster™. Κάντε συλλογή όλα τα αγαπημένα σας μηχανοκίνητα τρενάκια για να φτιάξετε την πιο τέλεια ομάδα τρένων για τον σιδηρόδρομό σας!..

Κωδικός : 8014794 Εν. Κωδικός : CDB69

Τόμας Μηχανοκίνητα Τρένα Με Βαγόνι, Thomas (BML06/BMK87)

Τα μηχανοκίνητα τρενάκια με βαγόνι TrackMaster™ οδηγούν τον Τόμας και τους φίλους του με μεγαλύτερες ταχύτητες, σε μεγαλύτερα ύψη και συναρπαστικότερες περιπέτειες! Γυρίστε τον διακόπτη για να δείτε το τρενάκι να τρέχει σε μία απίθανη διαδρομή! Με το αποσπώμενο φορτίο του το τρενάκι αυτό είναι η τέλεια προσθήκη στη μηχανοκίνητη συλλογή τρένων σας TrackMaster™. Κάντε συλλογή όλα τα αγαπημένα σας μηχανοκίνητα τρενάκια για να φτιάξετε την πιο τέλεια ομάδα τρένων για τον σιδηρόδρομό σας! Πωλούνται ξ..

Κωδικός : 8010127 Εν. Κωδικός : BML06

Fisher Price Τόμας Μηχανοκίνητο Συλλεκτικό Τρενάκι Motorized Engine (GLJ25)

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τη σειρά Τόμας το Τρενάκι!Γυρίστε το διακόπτη στο τρενάκι για να προχωρήσει, μαζί με τα βαγόνια του, σε οποιαδήποτε πίστα TrackMaster™ για συναρπαστικές περιπέτειες! (Τα σετ πίστας πωλούνται ξεχωριστά.)Κάθε τρενάκι έχει πλαστικούς συνδέσμους για να το συνδέετε με άλλα συρόμενα ή μηχανοκίνητα TrackMaster™ τρενάκια, οχήματα ή βαγόνια.Για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ..

Κωδικός : 8013202 Εν. Κωδικός : GLJ24

Fisher Price Ανατίναξη Στο Τούνελ Με Τον Diesel (GHK73)

Ο Diesel περνάει από την μπλοκαρισμένη σήραγγα...Η πίστα μήκους 137 εκ συνδέεται με άλλα κομμάτια TrackMaster για να δημιουργήσετε απεριόριστες περιπέτειες!Περιλαμβάνεται μεταλλικό τρενάκι Diesel, ράγες και υπερυψωμένες ράγες, τούνελ και αξεσουάρ...

Κωδικός : 8008463 Εν. Κωδικός : GHK73

Fisher Price Thomas And Friends Κράνκι Ο Γερανός (GPD85)

Ανεξάρτητα από το αν είναι ένα κιβώτιο με αστακούς ή ένα βαρέλι γεμάτο... γέλια, ο Κράνκι όλα τα σηκώνει. Με αυτό το σετ της Fisher-Price® τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν τον φίλο τους να μεταφέρει πολλά φορτία. Τα παιδιά μπορούν να γυρίσουν έναν μοχλό για να σηκώσουν και να χαμηλώσουν τον γάντζο του Κράνκι και να συλλέξουν τα κιβώτια και έναν άλλο για να στριφογυρίσουν τον Κράνκι (ελπίζουμε ότι οι γερανοί δεν ζαλίζονται). Ένας μοχλός στη διαδρομή σταματάει στο Άτακτο Βαγόνι για να τον φτάσει ο Κ..

Κωδικός : 8015803 Εν. Κωδικός : GPD85

Fisher Price Τhomas το Τρενάκι Ανεμόμυλος Mattel (GPD89)

Σετ Τόμας το Τρενάκι με ανεμόμυλο και αποθηκευτικό υπόστεγο από το νησί του ΣόντορΟ ανεμόμυλος γυρίζει όταν ένα τρενάκι περνάει από την πύλη (τα τρενάκια πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)Ανοίξτε τις πόρτες του υπόστεγου για να αποκαλύψετε έναν αποθηκευτικό χώρο για ένα τρενάκιΣυνδυάστε το σετ με άλλα σετ Τόμας το Τρενάκι για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερες περιπετειώδεις ιστορίες στο Νησί του Σόντορ!Ιδανικό δώρο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω...

Κωδικός : 8015805 Εν. Κωδικός : GPD89

Fisher Price Thomas Παλάτι Με Μαϊμουδάκια (FXX65)

Τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας μπορούν να αναπαραστήσουν τις απίθανες σκηνές δράσης που ζει ο Τόμας στο ταξίδι του στην Αφρική, στην ταινία: Μεγάλος Κόσμος! Big Adventures!™ με αυτό το σετ παιχνιδιού TrackMaster™. Τα παιδιά μπορούν να σπρώξουν το τρενάκι γύρω από τις ράγες και να προσπαθήσουν να αποφύγουν το μαϊμουδάκι και να περάσουν από τους φοίνικες. Το τρενάκι και οι ράγες είναι συμβατά με τα σετ και τα τρενάκια TrackMaster™, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να δημιουργήσουν αμέτρητες περιπέτ..

Κωδικός : 8044468 Εν. Κωδικός : FXX65

Fisher Price Μεταφορές Με Την Cassia Το Γερανό Με Τον Τόμας (GHK83)

Υπάρχει φορτίο που πρέπει να εκφορτωθεί στις αποβάθρες. Έρχεται ο Τόμας και χρησιμοποιώντας το καλάθι του φορτίου, μπορεί να βοηθήσει την Cassia με όλα αυτά τα βαρέλια των γευστικών αβοκάντο!..

Κωδικός : 8008464 Εν. Κωδικός : GHK83

Fisher Price Thomas Κινητή Γέφυρα (GHK84)

Τι έχει τέσσερα πόδια, φορά τεράστια παπούτσια και μεταφέρει χρήσιμα τρενάκια στην πλάτη του;Η Κινητή Γέφυρα του Σόντορ φυσικά! Με την Κινητή Γέφυρα Τόμας το Τρενάκι της Fisher-Price® τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν τον Τόμας να περάσει την σπασμένη γέφυρα στο Νησί του Σόντορ. Όταν ο Τόμας ή οποιοδήποτε άλλο μηχανοκίνητο τρενάκι ανεβαίνει στη γέφυρα μπορεί να περάσει στην άλλη πλευρά (άλλα τρενάκια πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Τα παιδιά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τ..

Κωδικός : 8015243 Εν. Κωδικός : GHK84

Fisher Price Thomas 3 Διαδρομές (GPD88)

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους συναρπαστικές σιδηροδρομικές περιπέτειες με αυτό το σετ Τόμας το Τρενάκι που περιλαμβάνει περισσότερες από 10 ράγες με τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε τρεις διαφορετικές διαδρομές! Ο Τόμας έχει πολλά φορτία να μεταφέρει και οι φίλες του η Άννι και η Κλάραμπελ είναι γεμάτο επιβάτες που περιμένουν να ταξιδέψουν στο Νησί του Σόντορ. Γυρίστε τον διακόπτη για να τρέξει ο Τόμας με τα βαγόνια του γύρω από τον σιδηρόδρομο. Καθώς ο Τόμ..

Κωδικός : 8015804 Εν. Κωδικός : GPD88