ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% - ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%
Η έκπτωση ισχύει για κάθε αγορά!!!

Εκπαιδευτικά - Προσχολικά

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

H ΤΟΜΠΟΛΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ MONTESSORI

Παιχνίδι επιτραπέζιο 'Τόμπολα Ψηλάφισε Το' βασισμένο στις παιδαγωγικές αρχές της μεθόδου Μοντεσσόρι. Η Μαρία Μοντεσσόρι, παιδαγωγός, τόνισε την σημασία του χειρισμού των υλικών ως μια συγκεκριμένη εμπειρία που αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στο μυαλό του παιδιού, κάνοντας την μάθηση πιο αποτελεσματική. Στο παιχνίδι 'Τόμπολα Ψηλάφισε Το' το παιδί θα προσπαθήσει να βρει τα ζώα μέσα στο ψηλαφιστό κουτί, χωρίς να τα βλέπει και να τα συμπληρώσει στις κάρτες με τα περιβάλλοντα τους. Η συσκευασία περιέχει 6 κ..

Κωδικός : 8039229 Εν. Κωδικός : 72460

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΙ MONTESSORI

Παιχνίδι επιτραπέζιο 'Οι Πρώτοι μου Αριθμοί Ψηλάφισε Το' βασισμένο στις παιδαγωγικές αρχές της μεθόδου Μοντεσσόρι. Η Μαρία Μοντεσσόρι, παιδαγωγός, τόνισε την σημασία του χειρισμού των υλικών ως μια συγκεκριμένη εμπειρία που αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στο μυαλό του παιδιού, κάνοντας την μάθηση πιο αποτελεσματική. Στο παιχνίδι 'Οι Πρώτοι μου Αριθμοί Ψηλάφισε Το' το παιδί θα προσπαθήσει να βρει τους αριθμούς μέσα στο ψηλαφιστό κουτί, χωρίς να τους βλέπει και να τους συμπληρώσει στις κάρτες. Η συσκευασ..

Κωδικός : 8039228 Εν. Κωδικός : 72453

ΟΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που βοηθά τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να μάθουν τις ημέρες της εβδομάδας και να τις τοποθετούν στη σωστή σειρά..

Κωδικός : 8011325 Εν. Κωδικός : Ο.000.232

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ

Εσύ ξέρεις πόσα είναι τα οικοσυστήµατα της Ελλάδας; Ποια ζωάκια ζούνε σε αυτά; Μάθε τις χρυσές πληροφορίες για το καθένα και ένωσέ τα στο σωστό οικοσύστηµά τους! Μάθε ποιες είναι οι απειλές του κάθε µέρους και πώς µπορούµε να τις αποτρέψουµε!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε Έλληνες παιδ..

Κωδικός : 8038080 Εν. Κωδικός : 100712

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ 0-20

0, 1, 2, 3… Μάθε να µετράς από το 0 µέχρι το 20! Ποιος είναι πιο µικρός, ποιος είναι µεγαλύτερος; Ας τους συγκρίνουµε! Με το εκπαιδευτικό σπίνερ τα παιδιά θα µάθουν τους αριθµούς παίζοντας!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ™ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε Έλληνες παιδαγωγούς, σύµφωνα µε το αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών τ..

Κωδικός : 8038087 Εν. Κωδικός : 100705

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ Α-Ω

Α – αστέρι, Β – βάζο, Α – apple! Είναι σύµφωνο ή φωνήεν; Ένωσε τα γράµµατα µε τις λέξεις και µάθε τα γράµµατα στα ελληνικά και στα αγγλικά! Χρησιµοποιώντας τα ειδικά ζάρια της χειροτεχνίας µάθε να αναγνωρίζεις τα γράµµατα, να διαβάζεις λέξεις και να δηµιουργείς προτασούλες µέσα από διασκεδαστικές δράσεις!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ!Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχο..

Κωδικός : 8038094 Εν. Κωδικός : 100701

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ..

Από τι γίνεται το µέλι; Από πού βγαίνει το λάδι; Ένωσε τις εικόνες µεταξύ τους και µάθε από τι παράγονται τα προϊόντα που χρησιµοποιούµε καθηµερινά, στα ελληνικά και στα αγγλικά!Περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµιουργώντας µαθαίνουν τα αντικείµενα του παιχνιδιού!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, ο..

Κωδικός : 8038093 Εν. Κωδικός : 100702

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ Η ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ

Πως λέγεται το μικρό κοτόπουλο;Ποια είναι η μαμά του κουταβιού;Ταίριαξε τα μικρά ζωάκια με τις μαμάδες τους και μάθε τα ονόματά τους στα ελληνικά και στα αγγλικά!Έπειτα, δημιούργησε 3D ζωάκια και παίξε με αυτά!Τέλος, ζωγράφισε τα μικρά ζωάκια στην χειροτεχνία ζωγραφικής!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια πρωτοποριακή εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας! Οι στόχοι και οι δράσεις της σειράς έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε έγκριτους Έλληνες παιδαγωγούς και εισάγουν για πρώτη φορά στο ε..

Κωδικός : 8038073 Εν. Κωδικός : 100721

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΕΣ

Άρχισε να φτιάχνεις λεξούλες, γρήγορα και διασκεδαστικά!Πως γράφεται το Μωρό; Ένωσε τα κομμάτια των γραμμάτων μεταξύ τους και δημιούργησε εικόνες.Με την δημιουργία των εικόνων, αποτυπώνουμε τις λέξεις στη μνήμη μας!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια πρωτοποριακή εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας! Οι στόχοι και οι δράσεις της σειράς έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε έγκριτους Έλληνες παιδαγωγούς και εισάγουν για πρώτη φορά στο εκπαιδευτικό παιχνίδι τη Μεταγνώση! Η µεθοδολογία πρόσκτη..

Κωδικός : 8038074 Εν. Κωδικός : 100720

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΣΧΗΜΑΤΑ & ΧΡΩΜΑΤΑ

Κόκκινο, πράσινο, τετράγωνο ή τρίγωνο; Μάθε τα βασικά σχήµατα και χρώµατα ενώνοντας τα εκπαιδευτικά κοµµάτια µεταξύ τους! Παίξε µε το σπίνερ και συµπλήρωσε τα σχήµατα µε τα χρώµατα πάνω στο ταµπλό σου!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε Έλληνες παιδαγωγούς, σύµφωνα µε το αναλυτικό Πρόγραµµ..

Κωδικός : 8038092 Εν. Κωδικός : 100703

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ

Τι τρώει το βατραχάκι; Ο σκαντζόχοιρος τρώει µανιτάρια ή µαρούλι; Η γάτα είναι φυτοφάγο ή σαρκοφάγο ζώο; Ταίριαξε τα ζωάκια µε τις τροφές, κατασκεύασε τα τρισδιάστατα κεφαλάκια τους, τάισέ τα και µάθε τι τρώνε, σε ποια οµάδα ανήκουν και άλλες χρυσές πληροφορίες!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνερ..

Κωδικός : 8038085 Εν. Κωδικός : 100707

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

Πρωί, µεσηµέρι και βράδυ. Τι ώρα πάµε στο σχολείο; Τι ώρα παίζουµε έξω; Ξέρεις να διαβάζεις την ώρα σε αναλογικό και σε ψηφιακό ρολόι; Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά αρχίζουν να διακρίνουν τις χρονικές στιγµές της ηµέρας, χρησιµοποιώντας το 3D ρολόι του παιχνιδιού!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συν..

Κωδικός : 8038082 Εν. Κωδικός : 100710

ΤΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τι εποχή έχουμε; Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;Φτιάξε το puzzle και μάθε τις εποχές, τους μήνες και τις ημέρες, αντιστοιχίζοντας την κάθε χρονική περίοδο με δραστηριότητες, στα ελληνικά και στα αγγλικά.Έπειτα, δημιούργησε το σπιτάκι του χρόνου και κράτα το πρώτο σου ημερολόγιο!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια πρωτοποριακή εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας! Οι στόχοι και οι δράσεις της σειράς έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε έγκριτους Έλληνες παιδαγωγούς και εισάγουν για πρώτη φορά σ..

Κωδικός : 8038078 Εν. Κωδικός : 100716

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Ποιες είναι οι 5 αισθήσεις; Είναι κρύο ή ζεστό; Μαλακό ή σκληρό; Ταίριαξε τα πλακίδια στις καρτέλες και µάθε για τις αισθήσεις στα ελληνικά και στα αγγλικά! Κι όλα αυτά, µαζί µε το εκπαιδευτικό, διασκεδαστικό σπίνερ!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ! Οι θεµατικές ενότητες, οι στόχοι και οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία µε Έλληνες παιδαγωγούς, σύµφωνα µε το ανα..

Κωδικός : 8038083 Εν. Κωδικός : 100709

ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Ένα σετ με 31 κάρτες που μαθαίνει στα παιδιά το νόημα των αντίθετων λέξεων και την ορθογραφία τους.Αριθμός Παικτών 1+...

Κωδικός : 8011299 Εν. Κωδικός : Α.000.258

ΠΑΖΛ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΙ

Ένα μεγάλο αλφαβητάρι για παιχνίδι με διάφορους τρόπους:• κάθετα για παράταξη των αριθμών 1-9 και συσχετισμό με τις ποσότητες• οριζόντια για παράταξη αριθμών και ποσοτήτων στη σειράΕκπαιδευτικές αξίες: αναγνώριση των αριθμών, έννοια ποσότητας, συσχετισμός αριθμού- ποσότητας, αριθμοί σε σειριακή διάταξηΠεριέχονται παζλ με αριθμούς 60x30εκ 27 τμχ..

Κωδικός : 8011235 Εν. Κωδικός : 50.22182

MAGNET BOX - ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ DRESS UP

Μαγνητικό παιχνίδι με 34 μαγνήτες όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να συνδιάσουν τα κομμάτια με στόχο να σχηματίσουν την κοριτσιστική μορφή με τα ίδια ρούχα και αξεσουάρ που βλέπουν στην κάρτα...

Κωδικός : 8041458 Εν. Κωδικός : 1029-64038

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ταχύτητας και παρατηρητικότητας για μικρούς και μεγάλους. Γύρισε την κάρτα, δες το ζωάκι και γρήγορα πιάσε με τη βεντουζίτσα σου το ταίρι του. Με 2 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού για αρχάριους και προχωρημένους...

Κωδικός : 8039633 Εν. Κωδικός : 1040-21030

ΛΕΞΕΙΣ SCOOL

Οι ΛΕΞΕΙΣ είναι ένα παιχνίδι-βοήθημα για παιδιά νηπιαγωγείου, Α’ και Β’ Δημοτικού. Περιλαμβάνει 3 πίνακες με σπιράλ σελίδες, που τα παιδιά θα πρέπει να βάλουν στη σωστή σειρά ώστε να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη λέξη. Μαθαίνει:• Πρώτες λέξεις για το νηπιαγωγείο.• Ανάγνωση.• Ορθογραφία.• Επίθετα (όλες οι κλίσεις ενικού).• Ρήματα (δισύλλαβα & τρισύλλαβα)• Ουσιαστικά (ενικός – πληθυντικός)..

Κωδικός : 8044327 Εν. Κωδικός : 14201

Τα Ξεφτέρια: Ελληνική Μυθολογία

Τα Ξεφτέρια!Μάθετε ανακαλυπτικά για τα αγαπημένα σας θέματα!Όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα. Ρίξτε το ζάρι, διαβάστε δυνατά την ερώτηση και ψάξτε την κάρτα για να δώσετε την σωστή απάντηση, πριν τους άλλους παίκτες!Τι ερώτηση σας έτυχε;Παρατηρητικότητας; αναγραμματισμός ή μήπως ο Κύκλος;Με 5 διαφορετικά είδη ερωτήσεων δεν θα βαρεθείτε ποτέ!Εσύ… πόσο Ξεφτέρι είσαι;Περιεχόμενα:35 κάρτες διπλής όψης1 κουδουνάκι1 ζάριΟδηγίες..

Κωδικός : 8043991 Εν. Κωδικός : 783

Τα Ξεφτέρια: Ζώα & Φυτά

Τα Ξεφτέρια!Μάθετε ανακαλυπτικά για τα αγαπημένα σας θέματα!Όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα. Ρίξτε το ζάρι, διαβάστε δυνατά την ερώτηση και ψάξτε την κάρτα για να δώσετε την σωστή απάντηση, πριν τους άλλους παίκτες!Τι ερώτηση σας έτυχε;Παρατηρητικότητας; αναγραμματισμός ή μήπως ο Κύκλος;Με 5 διαφορετικά είδη ερωτήσεων δεν θα βαρεθείτε ποτέ!Εσύ… πόσο Ξεφτέρι είσαι;Περιεχόμενα:35 κάρτες διπλής όψης1 κουδουνάκι1 ζάριΟδηγίες..

Κωδικός : 8043992 Εν. Κωδικός : 784

ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ 1821

Τα Ξεφτέρια!Μάθετε ανακαλυπτικά για τα αγαπημένα σας θέματα!Όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα. Ρίξτε το ζάρι, διαβάστε δυνατά την ερώτηση και ψάξτε την κάρτα για να δώσετε την σωστή απάντηση, πριν τους άλλους παίκτες!Τι ερώτηση σας έτυχε;Παρατηρητικότητας; αναγραμματισμός ή μήπως ο Κύκλος;Με 5 διαφορετικά είδη ερωτήσεων δεν θα βαρεθείτε ποτέ!Εσύ… πόσο Ξεφτέρι είσαι;Περιεχόμενα:35 κάρτες διπλής όψης1 κουδουνάκι1 ζάριΟδηγίες..

Κωδικός : 8043996 Εν. Κωδικός : 788

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Επιτραπέζιο παιχνίδι με Buzzer Δεξιότητες, που ενισχύει την οπτική αντίληψη, τον οπτικοκινητικό συντονισμό, τη λεπτή κινητικότητα, τον κινητικό σχεδιασμό, τη βελτίωση χωρικής αίσθησης και ακουστικής επεξεργασίας. Κύκλωσε, σημάδεψε ή ακολούθησε τη διαδρομή σωστά στη διαφάνεια σου και κέρδισε τους περισσότερους πόντους. Περιέχει buzzer, 4 διαφάνειες, 4 μαρκαδοράκια, 49 δείκτες πόντων, 5 ταμπλό διπλής όψης και οδηγίες. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (περιέχονται)...

Κωδικός : 8044326 Εν. Κωδικός : 14705

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ

Η Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια είναι ένα παιχνίδι με 72 εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό στυλό που μιλά και φωτίζεται. Το στυλό καθοδηγεί τα παιδιά στο παιχνίδι και αποκαλύπτει αν οι απαντήσεις είναι σωστές ή λάθος μέσω ενός εφέ φωτισμού στο καπέλο και 4 διαφορετικά φωνητικά μηνύματα! Αποτελείται από 36 εικονογραφημένες κάρτες διπλής όψης που βοηθούν το παιδί να κατανοήσει έννοιες όπως το ανθρώπινο σώμα και η κίνηση, τα αντικείμενα, οι διάλογοι και οι λέξεις, ο χώρος και ..

Κωδικός : 8017274 Εν. Κωδικός : 1020-63781

ΠΑΖΛ Η ΦΑΡΜΑ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ HEADU

Παζλ για μωρά με 2 κομμάτιαΦτιάξε πολλά παζλ με θέμα τη φάρμα και δημιούργησε διάφορα μέρη και αντικείμενα. Κάθε παζλ αποτελείται από 2 κομμάτια με υλικά για ψηλάφιση και με διάφορα σχήματα για σωστή συναρμολόγηση.Εξοικείωση με το περιβάλλον και τις ιδιότητές του • Ανάπτυξη λεπτών χειρισμών• Πρώτη επαφή και γνώσεις για τη φύση•Αναγνώριση σχημάτων και χώρου..

Κωδικός : 8011225 Εν. Κωδικός : 50.22045

ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΧΙΕΣ

Οι Ποντικομαχίες είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά από την προσχολική ηλικία! Εξασκεί την μνήμη, την παρατηρητικότητα ενώ προτρέπει τα παιδιά να κάνουν κινήσεις με προσοχή και ακρίβεια! Παίξτε το μαζί με τα παιδιά για ατελειώτη διασκέδαση! Για 2-4 παίχτες από 3 ετών. «Τσιμπήστε» τις κάρτες τυριού με το τσιριχτό ποντικάκι και ψάξτε να βρείτε που κρύβονται τα ποντίκια ίδιου χρώματος με το δικό σας. Πρόσέξτε όμως τις πονηρές γατούλες που περιφέρονται και μείνετε μακριά τους. Όποιος βρει τα ..

Κωδικός : 8016206 Εν. Κωδικός : QUE00000

MAGNET BOX - ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

Διασκεδάστε με τους ξύλινους δεινόσαυρους προσπαθώντας να συνδυάστε τα κομμάτια του κάθε ένα. Το παιχνίδι είναι ιδανικό για την ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης και της φαντασίας, ενισχύοντας τη μνήμη, την αντίληψη και τη δημιουργικότητα του παιδιού...

Κωδικός : 8041461 Εν. Κωδικός : 1029-64043

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΓΚΑΛΙΩΝ

Ένας κόσμος γλυκύτητας για να ανακαλύψει το παιδί τα συναισθήματα και να αναπτύξει την παρατηρητικότητα και την ικανότητα της σύνδεσης. Το παιδί τοποθετεί το κουτάβι στην αγκαλιά της μαμάς του. Διασκεδάζει και αναπτύσσει τη φαντασία του, δημιουργώντας νέα ζευγάρια μαμάδων και μικρών...

Κωδικός : 8039656 Εν. Κωδικός : 1024-63275

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ 10 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το Carotina Baby και οι φίλοι του αγρού δημιουργούν 10 φανταστικά παιχνίδια που επιτρέπουν στα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τις πρώτες δεξιότητές τους.Με αυτή την πλούσια συλλογή εκπαιδευτικών παιχνιδιών, το παιδί μπορεί να παίξει με τον πύργο, το παζλ, τη μνήμη και την τόμπολα. Επίσης με μια εύκολη και διασκεδαστική μέθοδο θα μάθει κάποια φωνήεντα, τους πρώτους αριθμούς, τα χρώματα και πολλά άλλα!Ηλικία 2+Περιεχόμενα:1 παζλ 9 τμχ8 πλαστικοί κύλινδροι8 γεωμετρικά σχήματα1 παζλ με σχήματα 4 τμχ1 βά..

Κωδικός : 8039236 Εν. Κωδικός : 79896

ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑ

ΠεριεχόμεναΤαμπλό4 πίνακες4 μαρκαδόροι112 κάρτες4 πιόνιαΚλεψύδραΒάση ΚαρτώνΟδηγίες..

Κωδικός : 8041576 Εν. Κωδικός : 64083

ΠΑΖΛ TΟUCH & FUN MONTESSORI HEADU

Πάζλ Touch & Fun Montessori Headu (21321)..

Κωδικός : 8003834 Εν. Κωδικός : 49.21321

ΠΑΖΛ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΖΛ MONTESSORI HEADU

Το Headu είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι που αναπτύσσει διάφορες ευφυίες.Τα παιδιά μαθαίνοντας να διαμορφώνουν δεξιότητες,ενεργοποιούν νοητικές διαδικασίες σαν πρώτη ύλη διανόησης.Στο κάτω μέρος της συσκευασίας παρουσιάζονται οι μεμονομένες ευφυίες που συνεργάζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Κωδικός : 8003832 Εν. Κωδικός : 49.20140

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΡΑΟΚΕ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Με προεγκατεστημένα τραγούδια της μουσικής συλλογής του Τάσου Ιωαννίδη.Περιλαμβάνει:20 Λαχανοχαχανοτράγουδα σε δύο εκτελέσεις: 10 τραγούδια με φωνή (χορωδία) και 10 τραγούδια ορχηστρικά - karaoke77 Συμβουλές, Γνώσεις και Μυστικούλια από τον Ατσίδα, τη Χαχανένια και το ΛαχανίδαΚαραόκε παρτί στη ΛαχανοχαχανοχώραΗχητικά εφέΕκπαιδευτικό Βιβλίο με: Στίχους τραγουδιών, εικονογραφήσεις από τον κόσμο της Λαχανοχαχανοχώρας.Λειτουργεί με 3xAA μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται..

Κωδικός : 8039275 Εν. Κωδικός : 18201

NHΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 50 ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι: Παίξε μέχρι και 50 διαφορετικά παιχνίδια με τα ζώα της φάρμας και το ηλεκτρονικό στυλό που μιλάει!..

Κωδικός : 8039235 Εν. Κωδικός : 76710

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ

Ένα τεράστιο παζλ με διαφορετικά περιβάλλοντα και έναν πύργο για ένα φανταστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι κατάλληλο για μικρά παιδιά! Αφήστε την μπάλα να κυλήσει από τον πύργο … πού θα προσγειωθεί Τοποθετήστε τα σχήματα των ζώων στη θέση τους!..

Κωδικός : 8041534 Εν. Κωδικός : 76482