ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% - ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%
Η έκπτωση ισχύει για κάθε αγορά!!!

Dots

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

LEGO FUNKY ANIMALS BRACELET

Γίνε δημιουργική και σχεδίασε το δικό σου διασκεδαστικό κόσμημα με το αξιολάτρευτο Βραχιόλι Εντυπωσιακών Ζώων! Βάλε το όμορφο ροζ βραχιόλι σε μια επιφάνεια και 'κούμπωσε' πάνω του τα πολύχρωμα πλακάκια, χρησιμοποιώντας τη συσκευασία για έμπνευση ή επινόησε ένα νέο σχέδιο. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τα πλακάκια με το αξιολάτρευτο κουνελάκι, τη γάτα και το αποτύπωμα πατούσας, βάλε το βραχιόλι στον καρπό σου και δείξε το στυλ σου. Σχεδίασέ το ξανά και ξανά όπως σου αρέσει!..

Κωδικός : 8039323 Εν. Κωδικός : 41901

LEGO LOVE BIRDS BRACELET

Ας γίνουμε δημιουργικές! Ρίξε μια ματιά στο πολύχρωμο Βραχιόλι Παπαγαλάκια και φτιάξε το δικό σου απίθανο κόσμημα! Βάλε το πράσινο-μπλε βραχιόλι σε μια επιφάνεια και 'κούμπωσε' πάνω του τα πολύχρωμα πλακάκια. Χρησιμοποίησε τη συσκευασία για έμπνευση ή φτιάξε το δικό σου διασκεδαστικό σχέδιο. Πρόσθεσε τα πλακάκια με τα πουλιά, τα φτερά και τις καρδιές για έξτρα στυλ, πριν βάλεις το απίθανο βραχιόλι στον καρπό σου. Διακόσμησε ξανά και ξανά το βραχιόλι όπως σου αρέσει!Η συσκευασία περιέχει 33 κομμά..

Κωδικός : 8039328 Εν. Κωδικός : 41912

LEGO SPARKLY UNICORN BRACELET

Δείξε τη δημιουργικότητά σου και φτιάξε το δικό σου φανταστικό κόσμημα με το μαγικό Βραχιόλι Αστραφτερός Μονόκερος! Βάλε το λιλά βραχιόλι σε μια επιφάνεια και 'κούμπωσε' πάνω του τα πολύχρωμα πλακάκια, χρησιμοποιώντας τη συσκευασία για έμπνευση ή επινόησε ένα νέο τολμηρό σχέδιο. Πρόσθεσε τα πλακάκια με τον απίθανο μονόκερο με την μακριά, πολύχρωμη χαίτη του και τον έναστρο ουρανό για έξτρα μοναδικό στυλ. Στη συνέχεια, βάλε το βραχιόλι στον καρπό σου και δείξε τη μοναδική σου προσωπικότητα. Διακό..

Κωδικός : 8039324 Εν. Κωδικός : 41902

LEGO GO TEAM BRACELET

Δείξε τα χρώματα της ομάδας σου με το διασκεδαστικό Βραχιόλι Ομάδα Φύγαμε! και φτιάξε τα δικά σου κοσμήματα! Βάλε το βραχιόλι σε μια επιφάνεια και ‘κούμπωσε’ πάνω του τα πολύχρωμα πλακάκια. Χρησιμοποίησε τη συσκευασία για έμπνευση ή δημιούργησε τα δικά σου σχέδια. Πρόσθεσε τα απίθανα τυπωμένα και χρυσά πλακάκια, και μετά βάλε το βραχιόλι στον καρπό σου και γιόρτασε το αγαπημένο σου σπορ ή υποστήριξε την ομάδα σου. Διακόσμησέ το ξανά όπως σου αρέσει. Φύγαμε Ομάδα, φύγαμε!..

Κωδικός : 8039675 Εν. Κωδικός : 41911

LEGO MAGIC FOREST BRACELET

Δημιούργησε πανέμορφα κοσμήματα με το Βραχιόλι Μαγικό Δάσος! Βάλε το βραχιόλι σε μια επιφάνεια και 'κούμπωσε' πάνω του τα γεμάτα χρώματα πλακάκια. Χρησιμοποίησε τη συσκευασία για έμπνευση ή δημιούργησε τα δικά σου σχέδια. Πρόσθεσε τα χρυσά πλακάκια, τα πλακάκια με το ιριδίζον διαμάντι και τα πλακάκια που λάμπουν στο σκοτάδι ώστε να ταιριάζουν με την προσωπικότητά σου. Βάλε το βραχιόλι στον καρπό σου και δείξε στον κόσμο μια διαφορετική πλευρά του εαυτού σου. Διακόσμησέ το ξανά και ξανά για να απ..

Κωδικός : 8039677 Εν. Κωδικός : 41917

LEGO ANIMAL PICTURE HOLDERS

Δημιούργησε κάτι από τα άστρα με το πολύτιμο Βραχιόλι Συμπαντικό Θαύμα και φτιάξε το δικό σου απόκοσμο κόσμημα! Βάλε το μαύρο βραχιόλι σε μια επιφάνεια και 'κούμπωσε' πάνω του τα πολύχρωμα πλακάκια. Χρησιμοποίησε τη συσκευασία για έμπνευση ή φτιάξε το δικό σου διασκεδαστικό σχέδιο. Πρόσθεσε τα μοναδικά πλακάκια με διαμάντια, διάττοντες αστέρες και πλανήτες, και μετά βάλε το απίθανο βραχιόλι στον καρπό σου. Διακόσμησέ το ξανά και ξανά όπως σου αρέσει!..

Κωδικός : 8039221 Εν. Κωδικός : 41904

LEGO CREATIVE PICTURE FRAMES

Ανάδειξε τα αγαπημένα σου πράγματα με αυτές τις κουλ Δημιουργικές Κορνίζες! Συναρμολόγησε και διακόσμησε τις κορνίζες και μετά χρησιμοποίησέ τες για να αναδείξεις ζωγραφιές, έργα τέχνης ή φωτογραφίες. Οι κορνίζες μπορούν να συνδεθούν με διάφορους τρόπους ή να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένες στο δωμάτιό σου. Βρες έμπνευση για σχέδια στο φύλλο οδηγιών και ιδεών ή επινόησε τις δικές σου διακοσμητικές ιδέες. Διακόσμησε και ξαναδιακόσμησέ τες όπως θέλεις—είναι εύκολο και διασκεδαστικό! #dotyourworldΗ συσ..

Κωδικός : 8021055 Εν. Κωδικός : 41914

LEGO DESK ORGANIZER

Σχεδίασε αυτό το απίθανο σετ οργάνωσης γραφείου σύμφωνα με το στυλ σου!Συναρμολόγησε το σετ οργάνωσης και μετά διακόσμησε τις επιφάνειες.Χρησιμοποίησέ το ως θήκη για γραφική ύλη και για να τοποθετείς την αγαπημένη σου φωτογραφία ή μια σημαντική σημείωση. Μπορείς επίσης κρύψεις ένα μυστικό θησαυρό μέσα στο συρτάρι για ασφάλεια! Πάρε έμπνευση από το φύλλο οδηγιών και ιδεών ή δημιούργησε τα δικά σου σχέδια. Διακόσμησε ξανά το σετ οργάνωσης όπως σου αρέσει – είναι εύκολο, δημιουργικό και διασκεδαστι..

Κωδικός : 8021053 Εν. Κωδικός : 41907